Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

one way street

The stars and the moon
Aren't where they're supposed to be


Τιποτα δεν ειναι στη θεση που θα επρεπε να ειναι. Ολα ειναι λαθος. Οι λεξεις που δεν μπορουν να σημαινουν το ιδιο για μενα και για τον αλλο. Οι σιωπες που σημαινουν αλλοτε αγαπη και αλλοτε αδιαφορια και αλλοτε "μου λειπεις". Τα χρονια που δεν ωριμαζουν, αλλα σαπιζουν. Η ζωη που ειναι αλλο απο εκεινο που ονειρευτηκες πως θα ειναι. Γιατι τα ονειρα ειναι το ξυπνητηρι της πραγματικοτητας. 

Ξοδιαζω τη ζωη μου μες τους συμβιβασμους. Νερο που εξατμιζεται. Και ενα ποταμι που δεν γεμιζει ποτε να κολυμπησω στην απεναντι πλευρα. Προς τον ηλιο. Το ουρανιο τοξο. Προς την αγαπη που δεν διαλεξα. Που εκεινη με επελεξε και εμεινε μιση. Ουτε καν μιση. Μεσα στο ολοκαυτωμα της καταστροφης του κοσμου μας οπως τον ξεραμε, μεσα απο καπνους, απο την απελπισια του πλησιον.. Μεσα απο τις μεταμεσονυκτιες εικονες ανθρωπων με καροτσακια του σουπερμαρκετ να μαζευουν απο τα σκουπιδια την αναγκη της επιβιωσης, εγω, το μικρο εγωιστικο εγω μου, δεν εχει χωρο να σκεφτει παρα μοναχα την αγαπη της. Που ειναι μακρια κι ολο της ξεφευγει. Που δεν ειναι πουθενα. Που την απορριπτει διχως να φταιει. Γιατι οι σχεσεις ειναι ενας γλαρος. Γιατι ειναι ενα "παντα" που ειπωθηκε τοσο ειλικρινα, τοσο συνειδητα, μα χαθηκε στην οχλοβοη της Μαβιλη. Γιατι ισως το ενστικτο δεν ειναι η πραγματικοτητα. Κει μεινω, οπως εκατομμυρια αλλοι, να αγαπω. Μοναχα να αγαπω. Εσενα. Και εσυ? Αραγε τι νιωθεις εσυ? Τι σκεφτεσαι? Εσυ?

Τιποτα δεν ειναι στη θεση που θα πρεπε να βρισκεται οταν οι φιλοι σκορπιζουνε. Οταν αναρωτιεσαι που πηγαν οι αγκαλιες τους. Τα φιλια τους. Η εννοια τους. Οταν δεν εχεις πια την αναγκη να τους μιλας. Γιατι δεν θα καταλαβουν. Γιατι και συ δεν θα τους καταλαβεις. Και δεν θελεις με τιποτα να δεις αυτη την αγαπη, τη μονη αγαπη που σου απομεινε, να κατασπαραζει τις σαρκες της.

Δεν ανηκω πουθενα.




Oh the glorious sound
Of the one way street
And you can't get ...
Can't get it down without crying

Oh the deafening roar
It's called a one way street

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011