Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

A beleza de um corpo nu só o sentem as raças vestidas..


Δεν κοιτας την γυμνια, η γυμνια ειναι κεινη που σε κοιτα... Και πρεπει να εκπορνευτεις για να γνωρισεις τον Εαυτο σου... Πρεπει να πουλησεις απειρες φορες το κορμι σου... Λες οτι "σου ανηκει", μα σου ανηκει εφημερα... Καθε μερα το χανεις κι απο λιγο.. Κι οταν ερωτευεται το χανεις ακομα λιγο περισσοτερο..









Καλωσοριζεις τον ηλιο και τον παρακαλεις να σε δειξει ομορφη, οσο ομορφη σε αποκαλυπτει και η σελανα.. Απαλα γλιστρανε οι ηλιαχτιδες και κανουν σλαλομ πανω στην κοιλια σου για να κουρνιασουν στη λεκανη που σαν "μανα" φτιαχνει μια κουρβα να αγκαλιασει το φως..





Ποσο δεν θελω να δει κανεις το προσωπο μου.. Εκπορνευω το σωμα.. Οριστε.. Ολο δικο σας.. Παρτε το.. Ξερναω μυστικα χρονων.. Περιγραφω με ανατριχιαστικη ακριβεια χειρουργικου ενδοσκοπιου τις πιο ντροπιαστικες μου σκεψεις και πραξεις... Μια μπαλα σαρκιου στα κρεββατια φιλων, σχεδον φιλων ή και σχεδον αγνωστων... Δεν φοβαμαι.. Δεν φοβαμαι... Κι ομως ταυτοχρονα φοβαμαι τοσο πολυ.. Οχι απλως μη δε γινω αυτο που οι αλλοι περιμενουν απο μενα, μα πιο πολυ μη δεν γινω αυτο που εγω περιμενω απο εμενα.. Δεν ξερω ποιανου ονειρα ειναι τα ονειρα μου... Αγρια φυτα που η τυχαιοτητα του ανεμου φυτεψε.. ή μηπως προσεκτικα βαλμενοι σποροι Γεωργων? Δεν εχει σημασια... Δεν εχει σημασια.. Πλεον οι σποροι μεγαλωσαν.. Ανδρωθηκαν... Κι αν δεν ειναι ολοδικοι μου.. γω τους εβλεπα μερα τη μερα να μεγαλωνουν ανταμα μου και πλεον γινηκαν δικοι μου..



Παιζω με τις κουκλες μου ακομα. Ταυτοχρονα οι κουκλες μου παιζουνε μαζι μου. Δεν χρειαζεται να βγαλω τα ρουχα. Ειναι κορες μου και με καταλαβαινουν... Δεν τις μιλω.. Δεν μιλω σε κανεναν.. Η γλωσσα αυτοπεπτεται υπο το βαρος της Γελοιοτητας...
Σας εχω μιλησει γι αυτην?
Ειναι η αδερφη του Φοβου. Παιδια του Πανικου και της Τελειοτητας. Ο ενας γονιος λεει γεννηθηκε πρωτα ο Φοβος κι επειτα η Γελοιοτητα. Ο αλλος γονιος λεει γεννηθηκε πρωτα η Γελοιοτητα κι υστερα ο Φοβος.. Στον πλανητη Gethen που τα φυλα παιζουνε αμπεμπαμπλομ δεν μπορω καν να πω με βεβαιοτητα αν μητερα των παιδιων υπηρξε η Τελειοτητα ή ο Πανικος ή και οι δυο... Ενα ακανθινο κουβαρι.. Και γω πως να ψαξω την ακρη του διχως να γεμισουν αιματα τα χερια?






Στα χαλασματα του κοσμου αφηνομαι σε εξισου γδυτες Υπαρξεις.. Να φιλω τα χειλια τους διχως να τις ακουμπαω... Το αγγιγμα ειναι ιερο.. Ειναι και επικινδυνο.. Μπορει να γινετε ενα και να μην ξεχωριζετε αλλο πια... Κι οσο κι αν σκαβεις τη σαρκα λιγα κομματια σου θα μεινουν απο κει.. λιγα κομματια τ' αλλου σε σενα μεσα..



Τι ομορφη που ειναι η γυμνια... Η ομορφια της μπορει να εκτιμηθει μοναχα απο τις φυλες που εχουν υιοθετησει την ενδυμασια.. Χορεψε και μην σκεφτεσαι... Μην σκεφτεσαι και χορεψε... Περπατησε και μη σταματας το βημα ωσπου να λιωσει η σκεψη... Μην σκεφτεσαι.. Μην.. Μην.. Οχι... Οχι και δεν... Ντυσου μπαλαρινα κι ασε τις ρουμπες και τα τανγκο! Χορεψε φλαμεγκο που ειναι χορος της μοναδας... κι ας ειναι η μοναδα ο πιο μοναχικος αριθμος που θα γνωρισεις ποτε... Χορεψε... Χορεψε.. Και καψε..




... Και ισως ισως θα γινει και η θεα Τυχη θα κοψει ενα πλευρο σου και θα σου κανει δωρο την πιο πολυτιμη δημιουργια.. την Αγαπη..



Οι φωτογραφιες ειναι του Τσεχου φωτογραφου Jan Saudek.

1 σχόλιο:

ΠΡΟΒΑΤΟ, ΟΧΙ ΑΡΝΙ είπε...

Αχ, αυτός ο κυρ-Πανικός, επισκέπτης σ' όλα σου τα κείμενα.... Στείλ' τον στο διάολο και πες στον marron να μη τον ξαναφήσει να περάσει την πόρτα...